Optika minden korosztálynak

Optika minden korosztálynak


l_mg_0313

Az optikai részlegben kiemelt figyelmet kapnak a gyermekek  újszülött kortól a felnőtt korig.  A gyermekek speciális igényeinek  megfelelő  gyermek keretválaszték, egyszerűbb és márkás, divatos keretek egyaránt kaphatók.

A Látáscentrum optikusai olyan csúcsminőségi szemüveglencséket használnak, mint a japán fejlesztésű Hoya, vagy a világ vezető lencsegyártói közé tartozó Essilor. A minőséget a lencse alapanyaga, felület kialakítása és felület kezelése határozza meg. Egy rossz minőségű szemüveglencse árthat a szemnek, mert a látás nem teljesen tiszta és a szem folyamatosan erőlködik, hogy élesítse a képet.

Az optikusok minden egyes vásárlónak tökéletes minőséget szeretnének nyújtani, legyen szó egyszerűbb egyfókuszú lencsékről, egyénre szabott progresszív szemüveglencsékről, vagy monitor előtti munkavégzéshez használt munkaszemüvegekről, különböző szűrőkről, kontrasztnövelőkről. Olyan széles a lencse választék, hogy szakértő segítség nélkül lehetetlen jól választani.

Progressszív – multifokális szemüveglencséket 4D szemmérést követően, egyénre szabottan készítik el.  A dinamikus 4D mérés újítása, hogy képes a szem forgáspont adatainak 0,1 mm pontos meghatározására, így a szem egyedi adatainak megadásával a szemüveglencsék személyre szabottan tervezhetőek. Mindössze 30 másodperc alatt az összes centrálási adat rendelkezésre áll. A mérés során a kiválasztott keret segítségével meghatározzuk a keretviselési és fiziológiai jellemzőket is. A szemüveglencse gyártása során ezen egyedi tulajdonságokat figyelembe veszik és az így készített szemüveg 5-ször pontosabb látásélményt eredményez.

Visioffice optikai műszer